Silent Muziekbingo

Silent Muziekbingo boeken

Silent Muziekbingo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Een verbindende show voor jong en oud

Een heerlijke bingo maar dan anders. Maak je klaar voor een spetterende show vol muziek, spel en een flinke dosis entertainment en humor. Ons team staat klaar om de show af te stemmen op jouw wensen en gasten.

  • Verbindend voor jong en oud, een muzikale spelshow voor iedereen: hitjes uit alle jaren
  • Originele en unieke beleving dankzij verrassend entertainment
  • Spraakmakend! Een energiek en interactief concept. Welke collega wordt als eerst uitgedaagd voor een challenge?

De allround spelshow voor jong en oud

Lopen de leeftijden en interesses in je bedrijf uiteen? Dan kan het weleens lastig zijn om iets te bedenken wat bij iedereen past. Wij bieden de oplossing! Een bingo maar dan in een origineel jasje! Wij vervangen de getallen door songs. Een feest der herkenning dankzij muziek uit alle jaren, top entertainment en de beste DJ’s.

Staat het jaarlijkse Oktoberfest op de planning? Of is jullie kerstborrel wel toe aan iets vernieuwends? Wij denken graag met je mee om onze show af te stemmen op jouw wensen en doelgroep! We werken samen met de meest energieke entertainers passend bij iedere doelgroep.

Hét gesprek bij het koffiezetapparaat!

Een onnavolgbare show door en met het publiek. Wie van je collega’s kan er nou het beste de YMCA? Of excelleert in lipsyncen? Of heeft stiekem de beste anekdote van de vorige kerstborrel? Met de Silent Muziekbingo eindigt uiteindelijk iedereen in de polonaise.

Wij combineren muziek met spel, een activiteit en een feest ineen met een flinke dosis entertainment en humor! Naast muziek en bingo wordt het publiek uitgedaagd en betrokken bij creatieve groepsopdrachten. Nooit eerder was teambuilding zo leuk! Boek ons en beleef zelf het grootste meezingfeest!

Liever niet zo ‘Silent’?

De muziekbingo kan ook zonder koptelefoons worden gespeeld, informeer naar de mogelijkheden.

Van festivalpodium tot horeca terras/ feestzaal. Wij stemmen de show af op jouw locatie en wensen.

Avondvullende programmering? Met ons netwerk aan top (feest)DJ’s en hosting acts is dat geen probleem. Wij ontzorgen jullie graag. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken.

Silent Muziekbingo huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Silent Muziekbingo via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om een Silent Muziekbingo boeken te huren.

Wilt u Silent Muziekbingo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Silent Muziekbingo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Silent Muziekbingo boeken

Prijsindicatie voor Silent Muziekbingo

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. of excl. techniek mogelijk. Online en offline.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Silent Muziekbingo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Silent Muziekbingo

De Silent Muziekbingo - Festival, horecalocatie, online & B2B
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Silent Muziekbingo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Silent Muziekbingo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.