Kleine Viezerik

Kleine Viezerik boeken

Kleine Viezerik boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Kleine Viezerik Aka KV heeft altijd al een passie voor rappen gehad. In het jaar 2000 begon hij zijn passie wat serieuzer te nemen en begon hij met het schrijven van eigen teksten. Hij manifesteerde zich actief in verschillende teams zoals “Hinderelijke Straat Schoften” en “Rhymes Connect”.

Samen met “Fenomeen” start hij “Onderinvloed”. Met de komst van Vito en Conflict ging het snel. Hij werd herkent op straat en tekende snel daarna een contract bij platenlabel Pitu Records. Met nummers als Hosselaar en Snelle Laan brengen zij dikke tracks uit. Door de goede samenwerking met de studio konden zij bijna dag en nacht gebruik maken van de faciliteiten. Dit resulteerde er in dat er bijna dagelijkse potentiele tracks werden uitgebracht.

In 2011 werd Kleine Viezerik in het programma Ali B op volle toeren gekoppeld aan Willeke Alberti. ( Hij was ook genomineerd voor de Gouden Televizierring 2011). Samen traden ze op tijdens de State Awards in Rotterdam, Hij was 4 keer genomineerd en won zelfs de Award voor “Beste Artiest”.

Kleine Viezerik huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Kleine Viezerik via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Kleine Viezerik te huren.

 

Wilt u Kleine Viezerik boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kleine Viezerik. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Kleine Viezerik boeken

Prijsindicatie voor Kleine Viezerik

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kleine Viezerik, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Kleine Viezerik

ft Mr Probz - Meisje Luister
Tattooboyz
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kleine Viezerik opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kleine Viezerik opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.