Just Like Robbie Williams

Just Like Robbie Williams boeken

Just Like Robbie Williams boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Een optreden van Robbie Williams bij u: het lijkt onbereikbaar. Toch kan Cas Events het verwezenlijken! Met de act “Just like Robbie…” haalt u het beste van Robbie Williams in huis. Voor een betaalbare prijs! Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijgt u het gevoel dat Robbie in levenden lijve voor u staat. Hij is knap, hij heeft sex-appeal en een uitstraling om van te dromen, just like Robbie Williams. Zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgen voor een té gekke show. Gedurende 30 minuten geniet u van alle grote hits van Robbie Williams. Hits als “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits wisselt Henri af met typische uitspraken en moves zoals we die kennen van Robbie zelf. U vergeet dat u kijkt en luistert naar een look-a-like.

Just Like Robbie Williams huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Just Like Robbie Williams via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Just Like Robbie Williams te huren.

 

Wilt u Just Like Robbie Williams boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Just Like Robbie Williams. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Just Like Robbie Williams boeken

Prijsindicatie voor Just Like Robbie Williams

Prijs: € 1.695
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Just Like Robbie Williams, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Just Like Robbie Williams

Live
Just like Robbie Williams Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Just Like Robbie Williams opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Just Like Robbie Williams opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.