Julio & Baby Jesus

Julio & Baby Jesus boeken

Julio & Baby Jesus boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Julio & Baby Jesus

Toen hij opgroeide in de heilige laaglanden, was het duidelijk dat Julio & Baby Jesus hun zondagse kleren het beste vonden. Nadat ze op een dag op een dag in het maanlicht op het water hadden gelopen, ontdekte het heetste meisje op school hun talenten en sinds die dag was hun dekking verbroken. Muziek speelde altijd een grote rol in hun huishouden en het werd langzaam de spirituele rode richtlijn voor het leven. Op de vraag wat ze wilden worden toen ze opgroeiden, antwoordden ze allebei dat als God een DJ was, ze er ook een zouden worden. Toen die profetie eenmaal vervuld was, werd de rest geschiedenis. Toen ze dezelfde kerk begonnen te bezoeken, verbonden ze zich op een muzikaal niveau dat was gemaakt voor de massa. Samen besloten ze om een ​​wereldwijde kruistocht te maken om de betoverende geluiden van de Heer door te geven aan alle gelovigen. Met het hele universum als hun gebed, is hun reis om heilige huismuziek te spelen nog maar net begonnen. Steek je hart over en hoop te vliegen, want ze zijn onderweg om hun zegen te geven in een stad bij je in de buurt. Amen.

Julio & Baby Jesus boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Julio & Baby Jesus boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Julio & Baby Jesus. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Julio & Baby Jesus

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Julio & Baby Jesus, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Julio & Baby Jesus

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Julio & Baby Jesus opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Julio & Baby Jesus opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.