Metejoor

Metejoor boeken

Metejoor boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Metejoor is de artiestennaam van Joris van Rossem, hij is een enorm getalenteerde zanger uit Vlaanderen die in 2016 echt in aanraking kwam met zijn muzikale passie. Op dat moment ontmoette hij de bekende Belgische producer Hans Francken en was het de start van een lange en succesvolle samenwerking.

Zijn eerste single ‘Ik hou van jou’ was meteen raak en werd genomineerd als ‘Beste doorbaak’ bij Radio 2’s Zomerhit 2017. Dit bracht hem meteen als support-act tijdens de Nederlandse Tour van Clouseau en in het voorprogramma bij Niels Destadsbader in twee uitverkochte Sportpaleis shows.

België

Sindsdien is Metejoor druk geweest met het uitbrengen van muziek en met optredens. Hij stond afgelopen zomer op de grootste festivals in België en had voorafgaand een uitverkochte theatertour in de grotere zalen. Ook zijn aankomende theatertour in het voorjaar van 2023 is zo goed als sold-out! In Nederland was er o.a. al een succesvol concert in de Rotown en een uitverkochte show in de Mezz.

Zijn debuutalbum ‘Metejoor’ werd gereleased in Oktober 2021, kwam meteen binnen op nummer één in de charts, heeft inmiddels de platina status behaald en staat al een volledig jaar lang in de Belgische Top10. Hij werkte al samen met o.a. Emma Heesters, Babet en met Snelle voor zijn release ‘Kijk Ons Nou’. Zijn laatste single ‘Wat Wil Je Van Mij’ is vandaag uitgebracht en is een duet met de Nederlandse singer-songwriter Hannah Mae.

2023

Met diverse awards op zak en uitverkochte tourshows, kondigde Metejoor onlangs zijn eerste eigen Sportpaleis show aan voor 4 november 2023! De kaartverkoop loopt zelfs zo goed dat hij zojuist bekend heeft gemaakt dat er een tweede Sportpaleis show zal komen op 3 november 2023! Het is slechts een kwestie van tijd voordat zijn succes in Nederland ook tot een grote hoogte zal stijgen.

Metejoor huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Metejoor via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Metejoor te huren.

 

Wilt u Metejoor boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Metejoor. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Metejoor boeken

Prijsindicatie voor Metejoor

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Metejoor, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Metejoor

Metejoor feat. Babet - 1 Op Een Miljoen (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Metejoor opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Metejoor opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.