Hek Van De Dam

Hek Van De Dam boeken

Hek Van De Dam boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Van kleins af aan zijn wij bevriend met elkaar. Techniek en draaien als DJ is onze gedeelde passie. Na samen meer dan 10 jaar gedraaid te hebben op feesten en partijen, ontstond het idee om samen een knots knettergekke DJ act te starten!

Hek Van De Dam huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Hek Van De Dam via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Hek Van De Dam te huren.

Wilt u Hek Van De Dam boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Hek Van De Dam. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Hek Van De Dam boeken

Prijsindicatie voor Hek Van De Dam

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Hek Van De Dam, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Hek Van De Dam

Total Loss Weekendmix | Episode 34 - Hek Van De Dam
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Hek Van De Dam opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Hek Van De Dam opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.