Hardwell

Hardwell boeken

Hardwell boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Hardwell (zijn echte naam is Robbert van de Corput) geboren in Breda op 7 januari 1988. Zijn definitieve doorbraak kwam in 2011 toen hij samen met DJ Tiesto het nummer Zero 76 ( verwijzend naar het kengetal van Breda 076) uitbracht.

Op 27 april 2013 begon zijn wereldtoernee in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Niet veel later werd hij voor het eerst uitgeroepen tot beste DJ van de wereld, hij stootte Armin van Buuren van de troon. In 2014 werd Hardwell opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld.

Hardwell huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Hardwell via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Hardwell te huren.

 

Wilt u Hardwell boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Hardwell. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Soundcloud van Hardwell

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Hardwell opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Hardwell opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.