Feest DJ Danny

Feest DJ Danny boeken

Feest DJ Danny boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Feest DJ Danny

U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest?Stop met zoeken! Dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest!

Danny’s belangstelling voor muziek begon op zeer jonge leeftijd. Op 4-jarige leeftijd liep hij al rond met een oude draagbare radio om zijn familie te vermaken. Dit was het begin van zijn liefde voor muziek.  Een aantal jaren later had hij zijn eigen drive-in show!  Ook was hij DJ op de veelbeluisterde radiozender; het Gelders Geluid.

Feest DJ Danny is uniek; hij draait, zingt en hij entertaint! Wat wilt u nog meer?!

Gedurende de avond pakt Feest DJ Danny (indien gewenst) regelmatig de microfoon om een aantal gezellige nummers te zingen.

Met meer dan 10 jaar bühne ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij feestgangers een fantastische avond moet bezorgen.

Danny beschikt over professionele apparatuur, hij draait voor ieder wat wils; van Top 40 tot Rock, van Dance tot Trance.  Maar ook ’70-80-90-00’s’ en niet te vergeten gezellige ‘Hollandse feestmuziek’! Dus hij is van alle markten thuis.

Feest DJ Danny boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Feest DJ Danny boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Feest DJ Danny. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Feest DJ Danny

Prijs: Op aanvraag
Duur: Hele avond mogelijk
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Feest DJ Danny, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Feest DJ Danny opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Feest DJ Danny opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.