DJ Maurice

DJ Maurice boeken

DJ Maurice boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJ Maurice

DJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als DJ bij de Après-ski hut in Rotterdam en was daar vanaf de eerste dag Resident-DJ. DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers. Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics… Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland, o.a. in het Heineken Café op Gran Canaria, de Pacha in Salou, Blanes, Llorett del Mar, Mallorca en diverse discotheken in Oostenrijk (zoals Arena in Mayrhofen), Portugal, Zwitserland enz. enz. DJ Maurice heeft bijna alle Apres Skihut CD’s gemaakt (mixen en samenstellen) en dat heeft tot nu toe 10 gouden platen opgeleverd. De Apres Skihut CD’s zijn nog steeds één van de best verkopende verzamelaars van Nederland!!! Er zijn in totaal al meer dan 700.000 (!) van deze serie verkocht!! Veel van de liedjes op deze cd’s worden door Maurice gemaakt, vaak onder een andere artiestennaam. Ook maakt Maurice verzamel cd’s voor de buitenlandse markt (o.a. Zuid-Afrika en Benelux). DJ Maurice is een druk bezette producer, veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs)gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: “Hands Up”, “Remember”, “Opblaaskrokodil”, “Kee Sera”, “Good To Go 2005”, “I Kiss Your Lips” en verschillende house platen. De house-versie van de Frans Bauer hit “Heb Je Even Voor Mij” heeft weken in de top 10 van de MegaTop 50 en de Pepsi-Chart en hoog in de Rabo Top 40 gestaan. Deze plaat heeft DJ Maurice bekendheid een grote duw in de rug gegeven.

DJ Maurice boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u DJ Maurice boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Maurice. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJ Maurice

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Meerdere settings mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Maurice, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Maurice

Oranje Song
I kiss you lips
Paprika Parapa
Let's get louder
DJ Maurice with Boldheadz - Tomatenplukkers (ft. DJ Jan)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Maurice opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Maurice opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.