DJ Maarten

DJ Maarten boeken

DJ Maarten boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.

Tijdens een show draait DJ Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” “Suikerspin” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 13 miljoen hits gescoord!!!

In oktober 2018 komt Maarten weer met een prachtige, vrolijke single. Titel: Problemen? Paar nemen!

Optredens van DJ Maarten duren vier uur en zijn inclusief geluid en licht.

DJ Maarten huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals DJ Maarten via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om DJ Maarten te huren.

 

Wilt u DJ Maarten boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Maarten. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

DJ Maarten boeken

Prijsindicatie voor DJ Maarten

Prijs: Op aanvraag
Duur: 4 uur
Informatie: incl. DJ Booth en/of licht en geluid tot 500 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Maarten, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Maarten

Ik doe een dans
Stamp op de grond
Het sprookjesbos
Alle idioten zingen over boten
Zo vrolijk
Wat een lekkere kont
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Maarten opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Maarten opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.