Dio

Dio boeken

Dio boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dio

Dio is een Nederlandse rapper geboren op 31 mei 1988 in Amsterdam. In 2004 begon hij met rappen maar zijn grote doorbraak kwam in 2007 met de single “Dom, lomp & Famous”.  De hoogste notering was positie 21 en in totaal stond hij 6 weken in de Nederlandse top 40. Na deze succesvolle single volgden nog de platen “Stuk” en “Tijdmachine”. In 2019 viert Dio het 10-jarig jubileum van zijn succesalbum Rock & Roll.  Naast een nieuw album zal hij ook weer met een band het podium op gaan. 

De perfecte festival-act Dio boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Dio boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dio. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dio

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dio, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dio

Dio - Tijdmachine ft. Sef
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dio opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dio opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.