Jawohl!

Jawohl! boeken

Jawohl! boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Achtung achtung!

Twee prachtige zangeressen en een zanger met zeer hoge aaibaarheidsfactor springen samen met hun riesentolle band mét zwei richtige Trompeter in de Alpen Express en nemen jullie mee op een Supertolle muziekreis.

Het ene moment waan je je met een grote pul bier op de Alm Wiesn en zing je mee met de grootste Schlager Hits uit het land van Heidi, het andere moment sta je te springen op de lekkerste Après-ski knallers. En net als het verlangen naar de Heimat te groot dreigt te worden vliegen de heetste Hollandse hits je om de oren. Bombe Stimmung garantiert!

Hoch die Hände, Jawohl! ist Party ohne Ende!

Repertoire

– Sie hatte nur noch Schuhe an, Mickie Krause
– Wahnsinn, Wolfgang Petry
– Das rote Pferd, Markus Becker
– Atemlos durch die Nacht, Helene Fischer
– Ein knalrotes Gummiboat, Wencke Myhre
– Anton aus Tirol, DJ Otzi
– Du hast mich 1000 mal belogen, Andrea Berg
– Johnny Däpp, Lorenz Buffel
– So ein schöner Tag, Tim Toupet
– Marmor Stein und Eisenbricht, Drafi Deutscher
– Kwestie van geduld, Rowen Heze
– Ein Bett im Kornfeld, Jürgen Drews
– Sierra Madre, Schürzenjäger
– Du kannst nich immer 17 sein, Chris Roberts
– Links rechts, Snollebollekes – 99 Luftballons, Nena
– Wir wollen die Eisbären sehen, Puhdys

Jawohl! huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jawohl! via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jawohl! te huren.

 

Wilt u Jawohl! boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jawohl!. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jawohl! boeken

Prijsindicatie voor Jawohl!

Prijs: Op aanvraag
Duur: 2 x 60 minuten
Informatie: Inprikken (9 persoonsband)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jawohl!, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jawohl!

Jawohl! 2018
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jawohl! opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jawohl! opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.