Darryl

Darryl boeken

Darryl boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Darryl

Darryl van Gonter (1987) is een rapper uit Amsterdam-Noord. Samen met zijn neef Reverse (bekend van onder meer ‘wat wil je doen’ en ‘non stop’) maakte hij op jonge leeftijd al eigen hiphop muziek: Reverse op de beat en Darryl achter de mic. Op zestienjarige leeftijd kwam hij in contact met Lange Frans van D-Men Entertainment en leverde hij een aantal bijdragen op de underground cd ‘Straatremixes’. Samen met leeftijdsgenoot Dio vormde hij de formatie ‘Dubbel D’. Het nummer ‘Minderjarig’ werd een echte straathit. In 2005 werd Darryl benaderd door The Partysquad om deel te nemen aan de soundtrack ‘Wat wil je doen’ van de Nederlandse filmkaskraker ‘Het Schnitzelparadijs’. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. Na het succes van deze hit tekende Darryl een deal bij het label van The Partysquad, Goodlife. Onder dit label kwam het nummer ‘Rellen en Rennen’ uit, een project van TMF Kweekvijver. In het najaar van 2006 leverde Darryl opnieuw een bijdrage aan de hit ‘Dat is die shit’ van The Partysquad. Begin 2007 besloten Darryl en het label Goodlife in een goede verstandhouding uit elkaar te gaan. In april 2007 reisde Darryl samen met Ali B voor United Civilians for Peace naar de Palestijnse bezette gebieden. Daar werkte hij mee aan een documentaire over de leefomstandigheden van kinderen tijdens het Midden-Oosten conflict. Daarnaast trad hij op in een vluchtelingenkamp in Bethlehem en in de Palestijnse plaats Sakhnin in Israël. Tijdens de reis in Palestina raakte rapper en platenlabel eigenaar Ali B enthousiast over het talent en de persoonlijkheid van Darryl. Kort daarop tekende Darryl zijn platencontract bij het label SPEC van Ali B. Eind 2007 scoorde Darryl een top-3 hit met Ali B, Yes-R en Gio met het nummer ‘Groupie Love’en vlak daarna, samen met zijn labelgenoten Ali B, Yes-R en Sjaak, Darryl een undergroundhit met ‘Shit is gruwelijk’. In januari 2008 verscheen de mixtape van Darryl met de titel: ‘Terug’, met 20 tracks waaronder samenwerkingen met Keizer, Ado’nis, Yes-R en Sjaak en met beats van Hyplified, Reverse en RCBeatz. In de zomer van 2008 kwam de single ‘Eeyeeyo’ uit, dé zomerhit van 2008. Op deze single werkte Darryl samen met Ali B, voetballer Ryan Babel en Soumia. Begin 2009 verscheen de single: Darryl Express. Daarna was Darryl samen met Ali B en Sjaak te horen op de track ‘Harghd’ en samen met Yes-R en Soesi B verscheen de single ‘Mee naar huis’. In september verschijnt de mixtape A-Town Swagg die Darryl samen met Reejin uitbrengt onder Noordside Swagger Boys.

Darryl boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Darryl boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Darryl. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Darryl

Prijs: € 1.250
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Darryl, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Darryl

Darryl express
Gangsterboys
Eeyeeyo
't maakt niet uit
Doe maar gewoon
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Darryl opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Darryl opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.