Daimyo jackson

Daimyo jackson boeken

Daimyo jackson boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Daimyo jackson

Daimyo Jackson is niet met de naam Jackson geboren, hij draagt deze officieel en met toestemming van Joe Jackson, de vader van Michael. Daimyo Jackson werkt al ruim 20 jaar als Michael Jackson imitator. Hij is geen wannabe maar een een unieke verschijning die zelf uiteraard groot fan is van The King of Pop. Pepsi, Euro Disney, Fiat (Tipo), Burger King, Maggi en andere grote bedrijven maakte veelvuldig gebruik van deze ster. Diverse TV spots en advertenties zijn aan de beeltenis van Daimyo Jackson gekoppeld. Daimyo heeft zelfs ‘ingevallen’ voor Michael Jackson! In een strakke tribute-show van circa 30 minuten komen alle grote hits van Michael Jackson voorbij.

Daimyo Jackson boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Daimyo jackson boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Daimyo jackson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Daimyo jackson

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Daimyo jackson, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Daimyo jackson

Daimyo Jackson as Michael Jackson
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Daimyo jackson opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Daimyo jackson opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.