Crazy DJ Team

Crazy DJ Team boeken

Crazy DJ Team boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Crazy DJ Team

Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ’s van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show. Het belooft een super spektakel te worden op het podium: veel give-aways, veel interactie en natuurlijk 2 DJ’s die het publiek letterlijk op de kop krijgen. Nu er besloten is om in een nieuwe samenstelling verder te gaan, wordt het alleen nog maar gekker. Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden! Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!) en een groot superfeest zijn het gevolg. De aller-leukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium. Diverse artiesten worden geïmiteerd en er is een heuze luchtgitaarspeel wedstrijd! Inmiddels zijn er al 2 singles verschenen van deze jongens, namelijk “Mooie Meisjes” en “Mijn Kijkdoos”. De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow (die ook uit kan!). Inclusief: -Mega Strakke DJ Booth B + Monitor Set -Lichtshow met diverse effecten en movingheads -Veel give-aways zoals T-shirts, breakstaafjes, discobrillen, enz enz enz.. -Promo Posters (20stuks) -Geluid tot 800 personen

Crazy DJ Team boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Crazy DJ Team boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Crazy DJ Team. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Crazy DJ Team

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Hele avond mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Crazy DJ Team, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Crazy DJ Team

Zoenen is gaaf
Oh Oh Cherso Woknok
mooie meisjes WK 2010
mooie meisjes WK 2010
Crazy DJ Team Live
Is dit alles
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Crazy DJ Team opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Crazy DJ Team opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.