Code Oranje

Code Oranje boeken

Code Oranje boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Code Oranje

De leukste Hollandse muziekattractie van Nederland, met niemand minder dan DJ Coenio achter de knoppen!

Stap in! Stap in! De carrousel gaat draaien, Code Oranje is geactiveerd!

120 minuten lang gaat Code Oranje je trakteren op de beste, leukste en meest opzwepende Hollandse knallers. Je bent je verzekerd van het grootste Nederlandstalige muziekfeest in jouw kroeg, feesttent of op jouw event of festival!

120 minuten lang kleurt de tent letterlijk en figuurlijk oranje en gaan de gasten gegarandeerd uit hun dak! Van Sieneke tot Snollebollekes en van Koos Alberts tot John West, alles komt voorbij.

120 minuten lang, 120 km per uur. Riemen vast en draaien maar!

Code Oranje boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Code Oranje boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Code Oranje. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Code Oranje

Prijs: € 850
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Code Oranje, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Code Oranje opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Code Oranje opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.