Baas B

Baas B boeken

Baas B boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Baas B

Baas B (Amsterdam, 1982) is liedjesschrijver, woordkunstenaar en psycholoog. In 2004 breekt hij door in het duo Lange Frans & Baas B met de zomerhit ‘Moppie’. Na de maatschappelijk betrokken nummer 1-hits ‘Zinloos’ en ‘Het Land Van…’ is zijn naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Het duo wint een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards.

In 2009 trekt hij zich terug uit de muziek om de hectische succesjaren te verwerken. Hij pakt zijn studie psychologie weer op en gaat op zoek naar dat wat hem gelukkig maakt in het leven. Hij rond zijn master prestatiepsychologie af en volgt aanvullend een coachingsopleiding. Gaandeweg komt ook zijn oude liefde muziek weer in beeld.

Tegenwoordig brengt hij weer muziek uit onder de naam Baas B, schrijft hij tekst en muziek voor anderen en is hij werkzaam als psycholoog/coach. Daarnaast combineert hij zijn studie met zijn passie; psychologie en rap komen samen in de workshop ‘Rappen Met De Baas’, waarin hij rap gebruikt als tool om verbinding te maken.

Baas B boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Baas B boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Baas B. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Baas B

Prijs: € 1.350
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Baas B, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Baas B

Baas B ft. Dennis Kroon - Het Gaat Lekker
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Baas B opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Baas B opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.