Carlo Boszhard boeken

Carlo Boszhard

Wilt u Carlo Boszhard boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Carlo Boszhard. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Carlo Boszhard

Carlo Boszhard ken je natuurlijk vooral van het programma Telekids waarin hij samen met Irene Moors kinderen en volwassenen een ochtend lol bezorgde. De presentator heeft nog veel meer gedaan!

Na een videobandje op te sturen naar de redactie van Pauze TV mocht Carlo in 1989 Pauze TV presenteren. Daarna is Carlo nog veel meer programma’s gaan presenteren. In 1991 is Carlo overgestapt naar RTL4. Hij mocht met Irene Hitbingo gaan presenteren en in 1993 kwam hij ook bij Telekids terecht. Carlo & Irene zijn in 1997 ook in de prijzen gevallen met het programma Telekids. Sinds 2000 presenteert hij samen met Irene Moors het programma ‘Life & Cooing’.

Carlo hart ligt naast zijn TV werk ook bij musical. Carlo heeft in de zomer van 2002 de rol van DJ Monty overgenomen in de musical Saturday Night Fever. Carlo heeft in januari 2005 audities gedaan voor deze rol van Lumière, de kandelaar uit de musical Beauty and the Beast. En hij deze rol ook gekregen. In 2008 begint Carlo een nieuw musicalavontuur. Hij gaat de rol van de valse herbergier Thénardier spelen in de musical Les Misérables.

Carlo doet naast TV en musical ook nog meer. Hij heeft zijn stem geleend aan De snorkels, Fern Gully, Mulan, Babe in de grote stad, Als kat en hond, Spy kids, Ice Age en Shrek 2 en 3. Verder heeft Carlo ook de stem gedaan in computerspelletjes, o.a. Red Cat.

Carlo Boszhard boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van Carlo Boszhard

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Carlo Boszhard. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen