Dames Draaien Door

Dames Draaien Door boeken

Dames Draaien Door boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De beste Nederlandse vrouwelijke DJ’s, musici, vocalisten, danseressen, VJ’s en presentatrices zijn nu verenigd onder één concept, Dames Draaien Door. Ze hebben The looks, The Brains en de professionaliteit om op iedere gelegenheid, zowel zakelijk als particulier, te schitteren met hun Female DJ-Show!

Deze groep female dj’s en artiesten zijn uniek in Europa en stuk voor stuk één van de beste in hun discipline en specialisme. Weinig vrouwelijke DJ’s zijn zo flexibel en overal inzetbaar en hebben een dermate divers repertoire als de DJ’s van Dames Draaien Door. Ze hebben “The Looks, “The Brains” en zijn de meest professionele DJs voor elke high-end party of ieder bedrijsfeest!

Flexibele DJ Combinaties

Dames Draaien door zijn in alle mogelijke combinaties te boeken. Of je nou op zoek bent  naar een Allround DJ met 2,3, 4 of zelfs 5 muzikanten alles is mogelijk! Wil je hier ook nog 2 danseressen bij? Geen probleem!

Beschikbare DJ combinaties:

• DDD Dynamic – DJ i.c.m. 2 muzikanten

• DDD Grand  – DJ i.c.m. 3 muzikanten

• DDD Ultimate  – DJ i.c.m. 4 muzikanten

• DDD Extreme  –  DJ i.c.m. 4 muzikanten en 2 danseressen

Vrouwelijke DJ’s voor elke gelegenheid

Door de uiteenlopende uitstraling en looks van elke Female-DJ van Dames Draaien Door kunnen wij altijd een vrouwelijke DJ voor uw gelegenheid vinden. Ook is elke DJ gespecialiseerd in haar eigen stijl van draaien wat zorgt voor enorme flexibiliteit.

Allround Female DJ’s boeken

Zakelijk event of een bruiloft of verjaardag, het maakt de dames van Dames Draaien Door niet uit. Casual of sjiek of een klein beetje gewaagd maat toch met klasse. Ze hebben het allemaal!

Dames Draaien Door huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dames Draaien Door via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dames Draaien Door te huren.

Wilt u Dames Draaien Door boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dames Draaien Door. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dames Draaien Door boeken

Prijsindicatie voor Dames Draaien Door

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullend
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dames Draaien Door, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dames Draaien Door opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dames Draaien Door opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.