La Fuente

La Fuente boeken

La Fuente boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Job Smeltzer, tegenwoordig beter bekend als La Fuente, is een Nederlandse DJ & producer die zichzelf nationaal en internationaal al flink in de kijkers heeft weten te spelen. Er is bijna geen Totally Summer Party voorbij gegaan zonder deze energieke DJ. Iedere internationale badplaats waar het in de zomer feest is, blaast La Fuente op met zijn explosieve en te gekke optredens. Zijn positieve vibe slaat aan bij het publiek, waardoor je direct het gevoel krijgt dat je op een knallende beachparty staat. Met een maandelijkse podcast, Full Colour, zorgt hij dat het feest buiten de club al opgewarmd kan worden.

Met zijn jarenlange ervaring draait hij een lekkere, herkenbare en zomerse mix van deep & techhouse. Deze ervaring bouwde hij niet alleen in het buitenland op. Ook in Nederland is het lastig een festival te noemen waar La Fuente niet is geweest. Ondanks dat hij een alleskunner is, komt hij het best tot zijn recht wanneer de zaal al lekker warmgedraaid is. Op zijn eigen “Full Colour Innercircle” feesten maakt hij hier een uitzondering voor. Hier draait hij de hele avond zelf. Een aanrader om een keer mee te maken!

I want You

In de zomer van 2022 dropt La Fuente de monsterhit “I Want You”. Er zat er al lange tijd aangekomen maar deze plaat gaat alles veranderen. Mede door de hype op tiktok en Instagramm heeft hij met deze plaat nu écht een hit te pakken. Waar eindigt dit?

La Fuente huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals La Fuente via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om La Fuente te huren.

Wilt u La Fuente boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over La Fuente. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

La Fuente boeken

Prijsindicatie voor La Fuente

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van La Fuente, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van La Fuente

Video's van La Fuente

La Fuente - I Want You (Official Music Video)
Funk D & La Fuente - Irish (Official Video Clip)
tu tu
Matador
Fancy Fair
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van La Fuente opvragen. De prijs en beschikbaarheid van La Fuente opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.