Esther en Anita

Esther en Anita boeken

Esther en Anita ‘JUST A LITTLE BIT MORE’ boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Boek nu Esther en Anita voor hun ijzersterke, compacte 80s & 90s Disco Dance Show. Geniet van populaire klassiekers in een moderne jasje en een knipoog naar de 80s en 90s. Dans mee met de herkenbare en moderne hits van de Dolly Dots en vele andere populaire artiesten uit die tijd.

Esther en Anita leerden elkaar kennen in de jaren ’70 toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Kort daarna werden ze gevraagd om deel te nemen aan de Dolly Dots, de meest succesvolle meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis met meer dan 25 hits waaronder “Love Me Just A Little Bit More”, “Tell It All About Boys”, “Hela-Di-Ladi-Lo”, “Do Wah Diddy Diddy” en “PS”.

Dolly Dots

In 2020 keerden de Dolly Dots terug naar de theaters voor “Sisters on Tour” en speelden ze bijna 65 uitverkochte theatershows. In december 2022 namen ze afscheid van hun fans in de uitverkochte Ziggo Dome met “Dolly Dots, Symphonica in Rosso”.

Wat kan je verwachten van een optreden van Esther en Anita?

Esther en Anita zijn nu samen te boeken voor hun 80s & 90s Disco Dance Show. Ze hebben al op diverse landelijke evenementen gestaan, waaronder de Nacht van Oranje, Parkfeesten Venlo en de Woerdense vakantieweek. Kies voor een onvergetelijke ervaring en boek nu Esther en Anita voor uw volgende evenement.

Esther en Anita huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Esther en Anita via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Esther en Anita te huren.

 

Wilt u Esther en Anita boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Esther en Anita. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Esther en Anita boeken

Prijsindicatie voor Esther en Anita

Prijs: € 5.750
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset. Te boeken van 01 juni 2023

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Esther en Anita, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Esther en Anita opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Esther en Anita opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.