Side Kick

Side Kick boeken

Side Kick boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Side Kick bestaat uit de broers Fred en Ron, geboren in Den Haag en is ontstaan vanuit de band Only 4. Vandaar de naam Side Kick. Ze hebben al 25 jaar ervaring in het verzorgen van feestavonden op muzikaal gebied.. Verleden jaar oktober zijn ze gestart met promo´s die erg positief worden ontvangen..met als resultaat al snel optredens door het land. Wat kan je verwachten op muzikaal gebied, door hun zelfde klankkleur in de stemmen wordt er veel 2de stem gezongen waar ook een deel van hun kracht zit, mede daardoor is er muzikaal veel mogelijk..van Dance classics, Nederlandstalig, Reggae, Zuid/Amerikaans en mooie ballets. Maar zijn ook momenteel bezig met eigen werk. In maart komt de 1ste singel uit. Ook het entertainment gehalte staat hoog in het vaandel bij Side Kick. Nooit rustig… kunnen niet stil staan…en houden van een feestje..kortom een soort wervelwind op het podium. Kijk ook maar eens naar de extra mogelijkheden van de act Freddy Mercury ontstaan uit de soundmix show. ..lees biografie Ron.. Hieronder de opgebouwde ervaring van de broers Ron en Fred Fred. Geboren 12 april 1972. Zanger SIDE KICK, componist, producer en tekstschrijver, toetsenist bij de band Only 4 en eigenaar van platenlabel Eye Color Media. Fred is in 1985 voor het eerst in aanraking gekomen met de muziek en was meteen verkocht. Nadat hij een aantal jaar flink geoefend had, kwamen er leuke liedjes tot stand die steeds beter gingen klinken. Nu 25 jaar later mag je zeggen dat Fred helemaal zijn draai heeft gevonden in het muziek wereldje. Fred staat als zanger bekent om zijn hoge noten en rauw stemgeluid bij diverse Dance Classics. Kortom een ras-muzikant in hart en nieren. Fred is inmiddels ook uitgegroeid tot een bekende producer en tekstschrijver in de regio Haaglanden en ver daarbuiten. Vele zangers zoals Nienke/Bouke/Mike Peterson/ en natuurlijk Side-Kick treden in ’t land op met diverse liedjes van Fred. Ook een bewerking van een liedje voor Wolter Kroes mag niet op deze lijst ontbreken. Ron. Geboren 8 januari 1966. Zanger Side Kick, act Freddy Mercury, gitarist bij de band Only 4 en entertainer. Ron is een veelzijdig artiest. Ook bij hem begon het te kriebelen toen hij 15 jaar was. Ron is eigenlijk een frontman dat komt ook voort uit de vele optredens van Only 4. De kracht van Ron zit zowel in zijn stem als in zijn voorkomen. Of het nu een prachtige ballad is of een nummer van Queen. Dat is ontstaan uit de Soundmixshow van Henny Huisman. Ron werd 2de in de finale in België. Mogelijk is ook de Freddy Mercury extra te boeken als vorm van extra entertainment. de Queen show bestaat uit een half uur. Bij Ron straalt de muzikaliteit eraf, ook het “entertainen van publiek” vindt Ron prachtig om te doen. Wij als Side Kick staan voor 1 ding en dat is muzikaliteit, entertainment..maar vooral heel belangrijk een geslaagd feest in wat voor vorm dan ook.

Side Kick huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Side Kick via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Side Kick te huren.

 

Wilt u Side Kick boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Side Kick. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Side Kick boeken

Prijsindicatie voor Side Kick

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Side Kick, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Side Kick

Umbrella
Suri Medley
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Side Kick opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Side Kick opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.