Mooi Wark

Mooi Wark boeken

Mooi Wark boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Mooi Wark

Mooi Wark is de absolute top van de Boerenrock.

Deze Drentse band is de waardige opvolger van bands als Normaal en Jovink. Met hun rechttoe rechtaan rocknummers en met hun wervelende show vol humor en enthousiasme zetten deze heren elke tent helemaal op zijn kop. Een optreden van Mooi Wark is een absolute sensatie!

De vier heren van Mooi Wark zorgen ervoor dat met hun professionele show de bierkraan volop loopt en dat iedereen een geweldige avond heeft!

Mooi Wark is DE rocksensatie van dit moment!

Zij scoorden inmiddels grote hits met: “In de blote kont“, “Schijt aan regels” en “Idioot“.

In het najaar van 2011 verschijnt op hun nieuwe platenlabel Berk Music, het nummer “Oh Yvon“. Een nummer met een knipoog naar het populaire tv-programma “Boer zoekt vrouw”.

Begin mei 2012 is hun single “Vaya Con Dios” uitgekomen.

Mooi Wark boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Mooi Wark boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mooi Wark. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mooi Wark

Prijs: € 7.495
Duur: 1 x 75 minuten
Informatie: Backline incl. SFX en decor
Prijs: € 4.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Enkel in artiestenprogramma's (niet op zaterdagen)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mooi Wark, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mooi Wark

Ft Lawine Boys - in de blote kont
Schijt aan de regels
Oh Yvon
Vaya Con Dios
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mooi Wark opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mooi Wark opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.