Claw Boys Claw

Claw Boys Claw boeken

Claw Boys Claw boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Claw Boys Claw

Zelfs de jongste mensen weten inmiddels wat Claw Boys Claw is. Na een uitverkochte Paradiso en Tivoli, grote festivals als Noorderslag, Lowlands en Parkpop valt dat niet te ontkennen. Niet alleen is duidelijk wie het zijn, maar ook op zeker waar ze voor staan: nummers van hoge kwaliteit op de rockladder en puur vermaak op het podium. Je zou dus kunnen zeggen dat je weet wat je te wachten staat bij een optreden van Claw Boys Claw maar niets is minder waar door de onvoorspelbaarheid van zanger Peter te Bos! De mannen zijn zelfs weer bezig met nieuw materiaal dus haal deze succesformule binnen!

Claw Boys Claw boeken voor het festivalseizoen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Claw Boys Claw boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Claw Boys Claw. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Claw Boys Claw

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Claw Boys Claw, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Claw Boys Claw

Monkey One live bij Giel3fm
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Claw Boys Claw opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Claw Boys Claw opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.