Woudrukkers

Woudrukkers boeken

Woudrukkers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Woudrukkers

Rock ’n Loll is het motto van deze top band, de Woudrukkers zijn echt uniek. Er wordt niet gebruik gemaakt van een setlist waardoor zij snel kunnen anticiperen op wat er in de zaal gebeurd. Scheurende roc, meebrullen met Lola en Believer of een feestplaat? Het maakt deze mannen niet uit, als het maar muziek is voor de plattelandse feestgangers. Net op het moment dat het niet gekker kan, gebeurt het juist wel. Voor een impressie van deze echte boerenlandse feestband bekijk de video onderaan deze pagina.

De Woudrukkers boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Woudrukkers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Woudrukkers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Woudrukkers

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Woudrukkers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Woudrukkers

De Woudrukkers - Kom d'r an - official videoclip
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Woudrukkers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Woudrukkers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.