Miss Sugaware

Miss Sugaware boeken

Miss Sugaware boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Miss Sugaware

Betaald krijgen om te doen wat je het liefste doet, is het meeste geweldige gevoel dat een persoon kan krijgen, vindt Miss Sugaware. Met haar beeldschone uiterlijk is zij een van de meest opvallende DJ’s. En dankzij haar lekkere beats is ze ook een van de meest populaire. 

Gewapend met een megadosis vrouwelijkheid, een sexy uitstraling, schitterende kleding en de beste muziek onder haar arm is ze de ultieme artiest. Ze heeft gedraaid in alle grote clubs in Amsterdam en geschitterd op grote events in Spanje, Griekenland, Dubai, Suriname, Duitsland en Turkije.

Ze is een echte housefreak en houd van gevoelige, opzwepende, groovy en deep house, met een tintje electro en tech house. Ze draait als DJ alleen wat ze zelf echt goed vind, waardoor ze een eigen sound heeft en die probeert ze over te dragen aan de mensen voor wie ze draait. Dit levert haar veel fans op en heeft haar ook bij menig publiek razend populair gemaakt.

Miss Sugaware boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Miss Sugaware boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Miss Sugaware. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Miss Sugaware

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Miss Sugaware, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Miss Sugaware

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Miss Sugaware opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Miss Sugaware opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.