Funkerman

Funkerman boeken

Funkerman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Funkerman

Funkerman, bekend van zijn postbode Ardie van Beek, (1975, Breda, Nederland), is een internationaal gewaardeerde DJ / producer en de oprichter van Can You Feel It Records en Flamingo Recordings.

Van zijn eerste liefde voor baanbrekende Amerikaanse hiphop, tot obsessieve kratgraven voor klassieke soul, disco en funk, tot rijden op de eerste golven van ons huis; hij is altijd op zoek geweest om nieuwe en opwindende muziek te vinden, te maken en te spelen.

In 2004 richtte hij Flamingo Recordings op, met collega-producer Raf Jansen en DJ / producer Fedde le Grand. Het label ging van kracht om een ​​aantal van de grootste housetracks uit de jaren negentig uit te brengen, waaronder Ida Corr’s Let Me Think About It, Put your hands up for Detroit en de smash-samenwerking tussen Fedde en Funkerman, 3 Minutes To Explain.

Het label was ook verantwoordelijk voorFunkerman’s Speed ​​Up met I / Fan, een nummer dat zo populair was dat het wereldwijd werd uitgebracht en werd gepresenteerd als op Xbox 360 karaoke-game Lips voordat het uiteindelijk werd getekend door het legendarische Britse label Defected Records. In deze periode leverde Funkerman een aantal enorme remixes af voor mensen zoals Ida Corr, Moby en de Sugababes. In 2010, na het enorme succes van meerdere singles en remixes, bracht Funkerman zijn eerste full-length album uit, House For All.

Het stichten van een zeer invloedrijk platenlabel zou genoeg zijn geweest voor de meeste mensen. Maar het werd steeds duidelijker dat Funkerman het nodig achtte om een ​​nieuw label te lanceren voor, zoals hij beschrijft, de ‘New House Sound’. Dus in het voorjaar van 2011 werd Can You Feel It Records geboren.

In de tussentijd heeft het label een aantal nieuwe en bestaande getalenteerde producers en vocalisten opgepikt. Gramophonedzie, Rene Amesz, Beauriche en DJ Licious zijn enkele leden van de Can You Feel It-familie. In 2013 ontwikkelde het label zich zo snel dat Funkerman besloot om CYFI-evenementen te organiseren samen met zijn vrienden.

Een onstopbare tourende DJ, Funkerman is de laatste jaren vrijwel overal op een wereldreis geweest. De wereld heeft hem op de meest indrukwekkende locaties verpakte shows zien spelen. De VS, Canada, Australië, het VK, Ibiza, Rusland, Korea, Zuid-Amerika, Kazachstan, IJsland, Scandinavië en vele andere Europese hotspots.

Aan het einde van 2013 besloot Funkerman om een ​​semi-sabbatical te hebben met betrekking tot zijn optredens om volledige aandacht in de studio te besteden. Dit resulteerde in succesvolle releases op labels zoals Flamingo Recordings en Can You Feel It met nog veel meer in 2015.

Funkerman boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Funkerman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Funkerman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Funkerman

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Funkerman. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Funkerman

Funkerman Boeken

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Funkerman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Funkerman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.