Funkerman

Funkerman boeken

Funkerman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Funkerman, de bekende DJ, producer en platenbaas, heeft een indrukwekkende carrière van 30 jaar in de muziekindustrie. Met meerdere hitlijstnoteringen, uitverkochte shows en een eigen label genaamd Flamingo Recordings, is hij een belangrijke speler in de housescene. Zijn nieuwste single, ‘One Nature’, is een samenwerking met de Zuid-Afrikaanse artiest Yoav en laat de tijdloze house grooves zien waar Funkerman bekend om staat. Zijn roots liggen in de hiphop, maar het was house die hem tot zichzelf bracht. Hij is eigenzinnig en draait alleen waar hij zelf in gelooft, wat resulteert in gevoelsmatige keuzes die zijn publiek meenemen naar een hoger level. Voor Funkerman draait het allemaal om plezier maken, mooie dingen laten horen en anderen een goed gevoel geven.

Funkerman huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Funkerman via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Funkerman te huren.

 

Wilt u Funkerman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Funkerman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Funkerman boeken

Prijsindicatie voor Funkerman

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Funkerman, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Funkerman

Funkerman X Solar Weekend (DJ-set) | SLAM!
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Funkerman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Funkerman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.