HouseQuake

HouseQuake boeken

HouseQuake boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

HouseQuake begon als een lach, maar nu is het helemaal uit de hand gelopen!” – ROOG

Het begon allemaal op een serendipitous zomeravond in 2003. Een strandfeest en een setlist die DJ’s ROOG en Erick E naast elkaar plaatsten, leidden tot een geïmproviseerde back-to-back set van party house-jams. Met de vrolijke Erick E en de  stoïcijnse muziekliefhebber Roog, die elk de andere hard pushten om grotere en betere deuntjes uit de tas te halen, werd het publiek wild.

In de waas van euforie na de feestjes, opgetogen door hun verbazingwekkende chemie, was Housequake geboren.

HouseQuake huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals HouseQuake via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om HouseQuake te huren.

 

Wilt u HouseQuake boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over HouseQuake. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

HouseQuake boeken

Prijsindicatie voor HouseQuake

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van HouseQuake, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van HouseQuake

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van HouseQuake opvragen. De prijs en beschikbaarheid van HouseQuake opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.