Dastic

Dastic boeken

Dastic boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dastic

Dastic is geboren in Nederland, zijn echte naam is Damian Bast. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft al een grote naam in de Dance-scene. Begin 2016 heeft hij een platencontract getekend bij het toonaangeven Spinning Records. Zijn eerste single “Go Home” was een feit. Met meer dan 600.000 streams op Spotify en 450.000 op Youtube en support van djs als Tiesto, Oliver Heldens, Dimitri Vegas & Like Mike, was dit gelijk een succes. Zijn volgende plaat “Let me love you” bereikt zelfs meer dan 10 miljoen streams op Spotify.  Beluisteren onderaan deze pagina de Soundcloud van Dastic.

Dastic boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Dastic boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dastic. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dastic

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dastic, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Dastic

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dastic opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dastic opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.