Yves Deruyter

Yves Deruyter boeken

Yves Deruyter boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Yves Deruyter

Yves Deruyter is een Belgische dj die zijn carrierre in 1985 begon in clubs als Globe, Cherrymoon, Extreme, Carat en BBC. Yves gebruikt ook wel een de alias “Cherrymoon”, uiteraard vernoemd naar de club waar hij zo vaak gedraaid heeft en waar het eigenlijk begon.

In 1991 tekende Yves een contract bij Bonzai Records, samen met dit label bracht hij zijn eerste plaat “Animals” uit. Dit werd een grote clubhit in België, met meer dan 50.000 verkopen resulteerde dit in optredens op grote festivals als Mysterlyland, Gorund Zero, Sensation Black e.v.a.

Met zijn tweede single “Rave City” ging hij de grens over en was hij begonnen met de markt te veroveren in Duitsland. Deze plaat werd nog succesvoller en ging 70.000 keer over de toonbank.

Yves Deruyter boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Yves Deruyter boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Yves Deruyter. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Yves Deruyter boeken

Prijsindicatie voor Yves Deruyter

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Yves Deruyter, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Yves Deruyter

Yves Deruyter Desert Storm (Teaser)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Yves Deruyter opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Yves Deruyter opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.