Deepend

Deepend boeken

Deepend boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Deepend

De Nederlandse DJ Deepend staat synoniem voor positieve vibes, houdt dansvloeren vol en dancefans enthousiast. Onder leiding van Falco van den Aker zorgt Deepend ervoor dat de creaties boven de dansmuziekpool uitstijgen door een kenmerkend geluid te creëren. Botsende huiswortels met groovy, melodische en pop-elementen, muziek heeft een studioflits gecreëerd voor Falco. Zijn live shows teleurstellen ook niet, betoverende menigten van Ushuaia & Pacha in Ibiza, Tomorrowland & Sziget, om een ​​10-show ondersteunende tournee met David Guetta in heel Europa vast te spijkeren.
 

In de remixwereld had Deepend officiële taken voor Matt Simons ‘Catch & Release’, waarbij hij fenomenale grafieken zag op # 1 in België, Duitsland, Portugal, Spanje en Frankrijk en meer dan 200 miljoen streams aantrok. Uiteindelijk bereikte het nummer de dubbele status van platina, platina en goud in 15 landen over de hele wereld. Deepend heeft zijn tijd goed afgesloten en werkte aan meer remixes voor Disciples, LP, James Blunt, JP Cooper, Robin Schulz, Gnash en vele anderen.
 

Nieuwe nummers en internationale samenwerkingen met Sam Feldt, singer / songwriter en Glee-acteur Chord Overstreet, Graham Candy en Janieck hebben Deepend nog verder gevestigd op mainstream-hitlijsten met hits zoals “Waiting For The Summer” en meest recent “To Rome”. Met opwindende nieuwe releases die eraan komen,is het einde nog lang niet inzicht.

Deepend boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Wilt u Deepend boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Deepend. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Deepend

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Deepend, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Deepend

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Deepend opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Deepend opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.