Chris Stussy

Chris Stussy boeken

Chris Stussy boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Een paar jaar na zijn doorbraak en een paar enorme house tracks verder, is de Nederlander Chris Stussy nu een groeiend onderdeel van de wereldwijde underground scene. Altijd vooroplopend en op weg naar nieuw muzikaal terrein, heeft hij voortgebouwd op vroege successen met een gestage stroom van essentiële nieuwe releases, die allemaal iets nieuws naar de dansvloer brengen via invloedrijke labels als Djebali en Phil Weeks ‘Robsoul. Geïnspireerd door Kerri Chandler, rauwe Chicago-grooves en goed geschoold in de klassiekers, gebruikt Stussy deze kennis om de toekomst in te gaan en zijn eigen kijk op het genre te perfectioneren, terwijl hij gebruikmaakt van disco en de jazz van zijn jeugd om zijn muziek zijn extra speciaal en opvallend karakter. Al deze kennis kleurt ook zijn werk in de dj-booth van belangrijke clubs en festivals over de hele wereld. Van Awakenings tot de mainstage van Welcome to the Future, via Watergate in Berlijn, Rex Club in Parijs en Mysteryland met Carl Cox en Jamie Jones, plus diverse andere optredens in het VK, Ibiza en Hongarije.

mainstage

Hij kan zijn geluid naadloos aanpassen aan het moment en voelt zich net zo comfortabel op de grote mainstages van de scene als in intieme en persoonlijke clubs. Als remixer heeft Stussy Mark Farina en Michel De Hey herwerkt, en na recente EP’s zoals de ‘Boogie Trippin EP’ en ‘Nightdriver EP’ op Robsoul, en djebali Presents Chris Stussy, staat hij op het punt een schat aan spannend nieuw materiaal. Het bevat een vinyl-only EP op zijn reguliere thuislabel PIVlimited, evenals een nieuwe samenwerking met de Djebali-labelbaas en twee nieuwe EP’s voor DJ Steaw’s Rutilance Recordings en House Puff. Als zodanig vindt Stussy voortdurend fascinerende nieuwe hoeken om te verkennen binnen de house-scene, en blijft dit zowel in de studio als in de belangrijkste DJ-booths over de hele wereld presenteren.

Chris Stussy  huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Chris Stussy  via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Chris Stussy  te huren.

 

Wilt u Chris Stussy boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Chris Stussy. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Chris Stussy boeken

Prijsindicatie voor Chris Stussy

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Chris Stussy, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Chris Stussy

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Chris Stussy opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Chris Stussy opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.