Curbi

Curbi boeken

Curbi boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Curbi

Curbi is een wonderkind waar de wereld niet over uitgesproken raakt, de 20 jaar oude DJ / producer Curbi’s passie om zijn eigen unieke geluid te ontwikkelen is sterker dan ooit, terwijl hij zichzelf blijft bewijzen als een grote naam in de volgende generatie van elektronische muziek.

Slechts een paar jaar geleden, op 16-jarige leeftijd, tekende Toby (uit Halstead, Verenigd Koninkrijk) bij ’s werelds toonaangevende dance-muzieklabel Spinnin’ Records en werd meteen een hit over de hele wereld. Zijn doorbraak volgde een enorme steun voor zijn debuutsingle ‘Discharge’, die meer dan 7 miljoen keer speelde en hem in de schijnwerpers zette.

De muziek stopte nooit, met Curbi die ongelofelijke releases na elkaar liet vallen. Met zijn solo-tracks ‘Shinai’, ’51’, ‘Playground’, ‘Rude’, ‘Polar’, ‘Booti’, ‘Whip it’, ‘Blow up’ domineerde Curbi de dansvloer en combineerde alle solo-tracks gestreamd meer dan 10 miljoen keer. Maar Curbi stopte daar niet, zijn samenwerkingen zoals ‘Hoohah’ met Fox Stevenson (10 miljoen speelt) en ‘Let’s Go’ met Lucas & Steve & Mike Williams (20 miljoen keer spelen) & ‘Get Down’ met Quintino (5 mln spelen ) make-up slechts een kleine selectie van zijn indrukwekkende muzikale prestaties tot nu toe.

Doorlopend succes en een snelgroeiende fanbase zorgden ervoor dat zijn tourschema snel voller werd. Tijdens zijn uitvoeringsdebuut op de wereldberoemde Ibiza-spot van Pacha, is de Brit met zijn frisse gezichten doorgegaan naar het elektriseren van menigten op Tomorrowland, RFM Somnii, World Club Dome, Mysteryland, Creamfields en vele anderen, terwijl hij toerde door Azië en Noord-Amerika met geen tekenen van vertraging.

Curbi boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Curbi boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Curbi. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Curbi

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Curbi, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Curbi

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Curbi opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Curbi opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.