Het Foute Uur Q-Music

Het Foute Uur Q-Music boeken

Het Foute Uur Q-Music boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Het Foute Uur is al zeven jaar lang voor heel veel mensen de perfecte start van de dag op Q-music. En al even zoveel jaar is Het Foute Uur een vast en uiterst succesvol onderdeel van Q-music presents The Party.

Het foute uur live!

Vanaf nu is Het Foute Uur live ook los te boeken! Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

Het foute uur

En weet je wat het leuke is? Jouw publiek kan de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne… heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits! Het Foute Uur van Q-Music is excl. techniek echter incl. Radio-Spots, Poster-opmaak, Q-Goodies.

Het Foute Uur Q-Music huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Het Foute Uur Q-Music via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Het Foute Uur Q-Music te huren.

 

Wilt u Het Foute Uur Q-Music boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Het Foute Uur Q-Music. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Het Foute Uur Q-Music boeken

Prijsindicatie voor Het Foute Uur Q-Music

Prijs: € 4.800
Duur: 4 uur
Informatie: incl. geluid tot 1000 personen, de bekende Flying DJ booth, reclame op Q-Music
Prijs: € 6.750
Duur: 4 uur
Informatie: The big Party

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Het Foute Uur Q-Music, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Het Foute Uur Q-Music

Aftermovie // Qmusic Foute Party 2022
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Het Foute Uur Q-Music opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Het Foute Uur Q-Music opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.