Helemaal Hollands

Helemaal Hollands boeken

Helemaal Hollands boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Twee heren bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens die altijd één groot feest van herkenning zijn. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals De ober, De arme muzikant en Een ster vernoemd naar jou.

Carlo en Leo zijn in 1999 begonnen in de Hennie Huisman Soundmixshow.Nadat ze eerst onder de naam Move-it met “I SAVE THE DAY” een hit hebben gescoord besluiten ze eind 2005 over te stappen op het Hollandse lied. Dit is het begin van Helemaal Hollands. Na 2 albums, tal van singles en een succesvol medley-album, zijn de mannen niet meer weg te denken uit het nederlandstalige circuit.

Het jaar 2010 begint voor het duo goed, omdat ze met “De ober” hun allereerste top 10 hit scoren. De single is geschreven door Jan Smit, Simon Keizer (Nick & Simon) en Kees Tol. In 2011 scoort Helemaal Hollands met de hit “Waar is dat feestje

Helemaal Hollands huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Helemaal Hollands via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Helemaal Hollands te huren.

Wilt u Helemaal Hollands boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Helemaal Hollands. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Helemaal Hollands boeken

Prijsindicatie voor Helemaal Hollands

Prijs: € 1.595
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 350 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Helemaal Hollands, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Helemaal Hollands

De Ober
De arme straat muzikant
Ben je vergeten
Een ster vernoemd naar jou
Ga met me mee
omdat ie zo mooi is
Waar is dat feestje
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Helemaal Hollands opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Helemaal Hollands opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.