Galaga

Galaga boeken

Galaga boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Galaga

Marco, beter bekend als Galaga, is een allround dj die al meer dan 25 jaar in het vak zit. Met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van mixen en draaien weet hij elke feest naar een hoogtepunt te brengen. 

In de jaren ’90 was Galaga een veel gevraagde DJ op house en dance feesten in binnen- en buitenland. Sterker nog, dat is hij nog steeds! 

In de 00’s scoorde Galaga grote hits als: It’s on you, The Game en What do you say to the dj? Tegenwoordig is hij ook een veel gevraagde producer, zo produceerde hij voor Starkoo, Het Feestteam, Rapper Sjors, Dean Saunders en nog veel meer!

Dj Galaga boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Galaga boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Galaga. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Galaga

Prijs: € 895
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Galaga, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Galaga

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Galaga opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Galaga opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.