Emiel Roche

Emiel Roche boeken

Emiel Roche boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Emiel Roche

De energieke DJ-sets van Emiel Roché bevatten invloeden van een mix van sexy, rouwe en pompende progressive house en funky techno. Maar Emiel Roché plaatst zijn muziek zelf niet in hokjes. Zolang het publiek maar los gaat en het dak eraf gaat door zijn beats, is hij tevreden! 

Emiel’s muzikale carrière begint op Wasteland, in 2007. Daarna wordt hij geboekt door onder meer Nachtboetiek, The Clinic, Crazyland, Dance Valley, Little Sins, Boeddhaclub, Creations, At My House en Touch Events. Daarnaast draait Emiel in vele clubs in Nederland, maar ook in het buitenland. Ibiza (Ibiza Party Cruises), Kitkatclub Duitsland (Wasteland) en Canada (Cirque de Boudoir) en volgens Emiel zelf is dit zeker niet het einde. 

Met zijn sets zweept hij het publiek op en weet hij ieder feest tot een ware happening te maken. Zijn DJ-sets zijn verrassend en interessant, doordat hij een voorkeur heeft voor nieuwe releases te mixen in plaats van de gangbare hits. Daarnaast produceert hij zijn eigen muziek. 

Emiel Roché boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Emiel Roche boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Emiel Roche. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Emiel Roche

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emiel Roche, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Emiel Roche

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Emiel Roche opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Emiel Roche opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.