Stef Ekkel

Stef Ekkel, een geweldige zanger had in zijn 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op een terrasje“, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot“. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Na de single “Ik heb je sleutel weggesmeten!” verschijnt er in de zomer van 2011 een fantastische feestknaller: “WAARHEEN, WAARVOOR“. Het oude lied van Mieke Telkamp is in een zeer verrassend jasje gestoken…

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Stef en Ekkel en René Karst

in 2016 maakten Stef Ekkel en René Karst de monsterhit Liever Te Dik In De Kist (Dan Weer Een Feestje Gemist), onderaan deze pagina kan je deze clip beluisteren. Op moment van schrijven is deze hit ruim 15 miljoen gestreamd op YouTube.

Stef Ekkel huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Stef Ekkel via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Stef Ekkel te huren.

 

Wilt u Stef Ekkel boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Stef Ekkel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Stef Ekkel boeken

Prijsindicatie voor Stef Ekkel

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Stef Ekkel, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Stef Ekkel

Stef Ekkel - We Gaan Met Z'n Allen Naar De Klote
Stef Ekkel & René Karst - Liever Te Dik In De Kist (Dan Weer Een Feestje Gemist)
Jij wil vrij zijn
hopeloos
De Woonboot
laat de glazen nu maar klinken
waarheen, waarvoor
Marina
Adelita
Geluk In Jouw Ogen
Waar Heb Ik Jou Ook Alweer Eerder Gezien (DJ Pollo Remix)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Stef Ekkel opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Stef Ekkel opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.