Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen boeken

Jeffrey Heesen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Het begin van Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen geboren in het Brabantse Oss op 11 september 1990 is al een lange tijd bezig met zingen. Als op 5-jarige leeftijd doet hij mee aan diverse talentenjachten en weet hij hoe een accordeon werkt.  In 2004 verschijnt zijn eerste echte eigen single “Hey lieve meid”.

Deelname Bloed, Zweet &Tranen Jeffrey Heesen

In 2015 doet Jeffrey mee aan het populaire SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. Hij schopt het tot de finale en wordt door de jury bejubeld, één is duidelijk, Nederland is een topartiest rijker. Na zijn deelname brengt hij nog vier singles uit: “Mag ik de zon laten schijnen”, “De wereld is van ons” , “One night stand” en “Op m’n engel”. Die laatste single wordt zo enthousiast ontvangen dat er een heuse kerstversie verschijnt.

Album Jeffrey Heesen

Samen met Waylon brengt Jeffrey een album uit waar hij echt trots op is. Door onder andere dit album bekroont Buma.nl Jeffrey Heesen tot grootste talent, hij wint de BUMA NL Awards in de categorie grootste talent.

Jeffrey Heesen en Brace boeken

Na meerdere succesvolle samenwerkingen tussen Jeffrey Heesen en Brace is het mogelijk om hen samen te boeken voor een optreden. Enkele succesvolle hits van hen samen zijn; Kadootje, Je denkt alleen maar aan jezelf en Van mij alleen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jeffrey Heesen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jeffrey Heesen via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jeffrey Heesen te huren.

 

Wilt u Jeffrey Heesen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeffrey Heesen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jeffrey Heesen

Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Optreden van Jeffrey Heesen en Brace

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeffrey Heesen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen - Piña Colada
Mag ik de zon laten schijnen
M'n Engel
Ik Laat Je Liever Alleen
Jeffrey Heesen - Baby Lekker Ding
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeffrey Heesen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeffrey Heesen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.