Rob van Daal

Rob van Daal boeken

Rob van Daal boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rob van Daal

Rob van Daal is een geboren en getogen echte Brabander, maar voelt zich zeker ook als een vis in het water in de rest van Nederland. Want ook daar is Rob een graag geziene gast en is zijn succes ongekend.

Meer dan 25 jaar treed deze Brabantse warme persoonlijkheid op in cafe’s, zalen en grote evenementen door heel Nederland.

Rob is een grote toegevoegde waarde voor iedere gelegenheid waarbij hij naast zijn goede zangkwaliteiten ook als een goed entertainer/gastheer kan fungeren.

Al met al is Rob van Daal een ras artiest in hart en ziel waardoor ieder optreden vol overgave word uitgevoerd en eindigt in een groot feest.

Rob van Daal boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Rob van Daal boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob van Daal. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rob van Daal

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tot 500 personen
Prijs: € 1.695
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Vanaf 500 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rob van Daal, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rob van Daal

Marie Louise
Leef en geniet
Ik ga leven
Alles wat je doet
Alleen voor jou
Laat ons proosten
We benne op de wereld
manuel of Manuela
De maan en de sterren
kan ik daar wat aan doen
Bosje rozen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob van Daal opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob van Daal opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.