Marlous

Marlous boeken

Marlous boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Zangeres Marlous staat voor marvelous entertainment en is een artieste waar Nederland niet meer omheen kan.  In het rtl 4 programma Idols leerde heel Nederland Marlous kennen. De spontane zangeres deed mee in het jaar 2006. Raffaëla won uiteindelijk de finale maar Marlous was toch diverse malen te zien op primetime RTL 4. Velen herinneren zich nog de versie van gimme gimme uitgevoerd door het trio dat zij samen vormde met Chy-Kyria en Djinn.  In 2010 werd Marlous voorgedragen door Corry Konings voor het Nationale Songfestival. Na een moeizame start van de samenwerking tussen Marlous en Corry Konings vormden zij uiteindelijk een hecht team, wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer shalalie shalala ik ben verliefd. Uiteindelijk won Sieneke het Nationale songfestival en werd Vinzzent tot de publieksfavoriet gekozen.  De grootste fan van Marlous is wellicht zanger Rinus. Tijdens de carnaval 2010 werd het nummer Hey Marlous, ik wil met je onder de douche ontzettend vaak gedraaid door de Dj’s. In dit nummer bracht Rinus een welgemeende ode aan zijn idol. Marlous was er niet zo van gecharmeerd…  Haar antwoord liet dan ook niet lang op zich wachten. Met de pakkende titel Je zeurt teveel sloeg de zangeres terug en wilde zij de sympathieke zanger, met meer dan 119.000 Youtube views, op tactvolle wijze met twee benen op de grond zetten.  Frank van Etten schreef samen met Adriaan Hoes de tekst en muziek van “jij alleen jij” en “ik spreid mijn vleugels” (clip). Het was tevens het schrijversdebuut voor Frank van Etten, die menigeen kent van de grote hit Leef als een Zigeuner. Adriaan Hoes is natuurlijk de zoon van de legendarische Johnny Hoes.  De single jij alleen jij resulteerde in het jaar 2009 een hoge notering in de mega top 100. De clip werd gemaakt door Ton Balendonk en was te zien was bij Sterren.nl (TROS) en TV Oranje.

Marlous huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Marlous via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Marlous te huren.

 

Wilt u Marlous boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marlous. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Marlous boeken

Prijsindicatie voor Marlous

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marlous, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marlous

je zeurt teveel
ik spreid mijn velugels uit
jij alleen jij
Als je me wilt, kus me dan toch
Ik ben verlieft ( sjalalie )
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marlous opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marlous opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.