Ferry de Lits

Ferry de Lits boeken

Ferry de Lits boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ferry’s muziekcarrière begon in een café. Zijn stamkroeg sponsorde in 2004 zijn eerste single: “Kijk in mijn hart”. Vanaf dat moment is het allemaal razendsnel gegaan.

Er volgt een exclusief platencontract bij Berk Music en Ferry de Lits brengt diverse cd’s uit en scoort hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20! Denk aan: “Zacht tikt de regen“, “Joana” en natuurlijk zijn nieuwste single: “Oh Luister Toch…“! Met deze single staat Ferry aan de vooravond van een nationale doorbraak.

Live weet Ferry een breed publiek te bereiken doordat hij een zeer gevarieerd repertoire brengt. Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads, Nederlandstalig en Engelstalig en soms zelfs Italiaans en Spaanstalig.

Alle liedjes van Ferry de Lits die tot nu toe zijn uitgekomen hebben iets unieks en herkenbaars. Kortom: de “Lits-sound

Ferry de Lits heeft vooral bekendheid gegereneerd met:

• Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen

• Duetten met Django Wagner (Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn)

• Duet met Jill Helena (Vraag Niet Meer Waarom)

• Duet met Nelis Leeman (Kleine Vogel)

• Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart

• Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ejoo Ejoo, Ademloos Door De Nacht, Als Ik Jou Zie, Ik Wil Vanavond, Is ’t Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen, Waar Ga Je Heen, Ik Neem Er Een Op Morgen, Tik Tak, Doe De Ferry, Iedereen Wist ’t, Ademloos Door De Nacht, Nu Is Het Klaar, Wat Is Dan Liefde, I Love You, Want Jij, en Als Ik Het Doe

Ferry de Lits huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Ferry de Lits   via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Ferry de Lits   te huren.

 

Wilt u Ferry de Lits boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ferry de Lits. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Ferry de Lits boeken

Prijsindicatie voor Ferry de Lits

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ferry de Lits, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ferry de Lits

Ejoo Ejoo
Oh luister toch
Joana
Bij elke ster (live)
Laat me
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ferry de Lits opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ferry de Lits opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.