Battle of the bands artiesten boeken

Artiesten Battle of the Bands boeken

Vanaf zaterdag 7 januari 2023 is om 20.00 uur te zien bij SBS 6, The Battle Of The Bands. Elke tributeband doet mee met maar één doel: optreden in een uitverkocht Ziggo Dome. Op het affiche van The Tribute – Live in Concert passen echter maar vier namen…  In totaal doen er 11 tribute bands mee. Wie gaan het worden?

Welke Tribute bands doen er mee?

Welke dat zijn? Dat zie je hieronder.

The Neil Diamond Project (Neil Diamond)

The Neil Diamond Project is een tribute aan de legendarische Neil Diamond. Georges Lotze zingt alle bekende en minder bekende hits van zijn idool. Hieronder zie je een stukje uit de derde aflevering van dit programma met The Neil Diamond Project met het nummer Beautiful Noise. De tekst gaat verder onder de video

U2two (U2)

U2two is de tribute band die een ode brengt aan U2. Sam Kramer maakt één groot entertainmentspektakel. Bono zelf zit nooit stil dus u zult Sam dan ook niet alleen maar op het podium zien blijven staan.

Diva Turner (Tina Turner)

Diva Turner is de vertolker van Tina Turner. Mariska Lunes was jaren geleden bekend op televisie als veelbelovend zangeres. Zo trad ze voor het eerst op in wekelijks pop muziekprogramma Toppop, waar zij een eerbetoon bracht aan haar grote idool – Tina Turner. Daarna volgde talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is.. .

Californicated (The Red Hot Chili Peppers)

Californicated De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Tijdens de tweede aflevering van Battle of the Bands bracht Californicated het nummer Can’t Love ten gehore. De tekst gaat verder onder de video.

MJ History (Michael Jackson)

MJ HiStory is een echte authentieke Michael Jackson Tributeband. MJ HiStory bestaat uit vier bandleden en twee dansers. Een totale visuele en muzikale beleving. Een show met de grootste hits door het indrukwekkende repertoire.

Earth Wind and Fires (Earth Wind & Fire)

Earth Wind and Fires brengen zoals je verwacht een ode aan de band Earth Wind & Fire. Henry Sopacua uit Hoogeveen neemt samen met zijn tributeband deel aan deze editie.

Dubbel D (De Dijk)

Dubbel D is een tribute band van de geweldige band De Dijk. Hieronder zie je de promo video die afgelopen jaar gemaakt is. In deze promo komende de bekende hits van de Dijk in sneltempo voor bij. Benieuwd? bekijk de video! De tekst gaat verder onder de video.

Born to Follow (Bon Jovi)

Born to Follow is de tribute band van Bon Jovi. Zijn zijn tijdens de shows erachter gekomen dat ze toch op zoek moeten naar een nieuwe leadzanger. Ze zijn nog steeds op zoek, ben jij? Neem contact op en wij brengen je in contact 😉

SKUNK Doe Maar Tributeband (Doe Maar)

SKUNK doet tijdens de 2de editie van dit programma een tribute van Doe Maar. De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day ….. Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze. Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor andere. Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren juist gegroeid. Natuurlijk door het gevoel van jeugdsentiment, maar vooral door de kracht, puurheid en groove van de muziek. Ze bundelen hun krachten en gaan verder als Doe Maar tribute band Skunk.

Bouke and the Elvis Matters Band (Elvis)

Bouke is al jaren een gewaardeerd artiest op het podium. Jaren geleden won al eens het programma “Op zoek naar Elvis”. Bouke and the Elvis Matters Band zie je hieronder in een video van zijn vertoning van het nummer. Doe je ogen dicht en luister!  Heel eerlijk, hoor jij het verschil? De tekst gaat verder onder de video.

St★rman NL – The Dutch David Bowie Tribute (David Bowie)

Starman NL – The Dutch David Bowie Tribute is een negen-koppige Nederlandse David Bowie tribute band, opgericht in 2019. Met frontman Rias Baarda (oa bekend van “Het Bowie Concert 2022″ in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy) waren zij al te zien op onder andere de podia van Paaspop en de Gentse Feesten.

Artiesten Battle of the Bands boeken

Zoals bekend zijn alle artiesten uit dit SBS programma “Battle of the Bands” weer bij ons te boeken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee.

Prijsindicatie voor The Neil Diamond Project

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Neil Diamond Project. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over The Neil Diamond Project

Prijsindicatie voor U2two

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van U2two. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over U2two

Prijsindicatie voor Dubbel D

Prijs: Op aanvraag
Duur: in overleg
Informatie: Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dubbel D. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Dubbel D

Prijsindicatie voor Diva Turner

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Band show of tape show mogelijk.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Diva Turner. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Diva Turner

Prijsindicatie voor Californicated

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Californicated. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Californicated

Prijsindicatie voor MJ HiStory

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem contact op voor de mogelijkheden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van MJ HiStory. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over MJ HiStory

Prijsindicatie voor SKUNK Doe Maar Tributeband

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem vrijblijvend contact op

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van SKUNK Doe Maar Tributeband. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over SKUNK Doe Maar Tributeband

Prijsindicatie voor Bouke

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 150 personen of monitorset
Prijs: € 8.500
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Bouke & Elvis Matters

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bouke. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Bouke