Bouke

Bouke boeken

Bouke boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE!

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL) en Yesterdayland (B. Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 en in 2017 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Na een aantal singles te hebben uitgebracht zoals “Dreamgirl “en “For Always ” was het in 2017 tijd voor een compleet nieuw album. Met de titel “This is Me “geeft Bouke Scholten aan dat dit de richting is die hij graag wil. Engelstallige songs , merendeels zelf geschreven , in een “rock & soul ” stijl. Van het album zijn de hitsingles verschenen “Come a little bit closer ” en “Julie “. De derde single “Turn back time “is nu uit en krijgt veel airplay op de radio en de videoclip krijgt veel views op You Tube!

Bouke and the Elvis Matters Band

Bouke deed samen met band mee aan de tweede editie van The Tribute – Battle of the bands. Deze formatie is vanaf nu ook te boeken voor events. Bekijk onderaan deze pagina een impressie van wat zij zongen tijdens het programma.

Bouke huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Bouke via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Bouke te huren.

 

Wilt u Bouke boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bouke. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Bouke boeken

Prijsindicatie voor Bouke

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 150 personen of monitorset
Prijs: € 8.500
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Bouke & Elvis Matters

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bouke, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bouke

Bouke & ElvisMatters band - The Tribute; Battle of the Bands - 1e optreden
Jij bent mijn leven
In alles wat ik doe
Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn
I Cry
Turn Back Time
Bouke - Julie - Officiële Videoclip
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bouke opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bouke opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.