Zany

Zany boeken

Zany boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Raoul van Grinsven, ook wel bekend als Zany, is de definitie van een Hardstyle-legende. Een van de oorspronkelijke pioniers van de stijl, en lid van de Donkey Rollers en een altijd aanwezige kracht die het genre door evolutionaire trajecten duwt – Zany stond aan het begin en gaat nergens heen.

Grote hits

Als frontman van Fusion is zijn catalogus van hits even uitgebreid als indrukwekkend. Klassiekers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Pure’ en ‘Widowmaker’ worden aangevuld met moderne hits, zoals ‘Execute’ en zijn meest recente track ‘Free For All’ met Ruthless. Verder heeft Zany twee studioalbums op zijn naam staan in het genre dat ‘The Fusion of Sound’ definieert, en het meer recente ‘Planet Zany’.

Al meer dan een decennium staat Zany aan de top van de scene – hij treed meerdere keren op elk groot Nederlands festival en op een groot aantal grote internationale evenementen. Waarom? Heel eenvoudig, een Zany-optreden zorgt gegarandeerd voor een feestje. Een combinatie van energie op het podium, en een echte DJ. Voor progressie en een stijlvolle mixstijl zijn altijd de basis geweest van zijn uitvoerend succes en er is in de loop der jaren weinig veranderd.

Muziekstijl

Zijn sets zijn gevuld met een mix van Freestyle, Hardstyle en de beste Party-tracks waar menig bezoeker lekker op gaat. Geen festival, feesttent of club staat stil tijdens een gig van Zany. Met bijna 20 jaar ervaring in het vak is deze party-veteraan nog lang niet uitgeteld. Get ready for Zany!

Hardstyle gaat en zal altijd om het feest draaien. Het heeft het vermogen om te prikkelen, euforie op te roepen en bassfaces bij elke toeschouwer te geven. Door het genre met een freestyle-sound te benaderen, kan Zany het genre opnieuw ontwikkelen! Hardstyle draait om plezier maken. Er is geen betere man voor deze verandering dan Zany.

Zany huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Zany via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Zany te huren.

Wilt u Zany boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Zany. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Zany boeken

Prijsindicatie voor Zany

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Zany, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Zany

Total Loss Weekendmix | Episode 28 - Zany
Outsiders & Zany (DJ-set) | SLAM!
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Zany opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Zany opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.