Headhunterz

Headhunterz boeken

Headhunterz boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Headhunterz

Headhunterz (willem Rebergen) is eigenlijk een hardstyle project. Hij is geboren op 12 september 1985. Hij treedt ook op onder de naam Antifact, onder deze naam heeft o.a. Estaloca en The Path of Righteousness uitgebracht.

Headhunterz bestond oorspronkelijk uit twee personen, namelijk Rebergen en Bobby, Rebergen had meer ambitie en ging hier uit eindelijk alleen mee verder. Hij brengt tegenwoordig “Hard With Style” onder Qdance uit.

Headhunterz boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Wilt u Headhunterz boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Headhunterz. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Headhunterz

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Headhunterz, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Headhunterz

Episode #38 | Headhunterz - HARD with STYLE | Hardstyle
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Headhunterz opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Headhunterz opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.