Miss K8

Miss K8 boeken

Miss K8 boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Miss K8

Miss K8 haar echte naam is Katryna Kremko en is dj en producer uit Oekraïne. Ze heeft op verschillende hardcore/hardstyle festivals gestaan met als hoogtepunten Defqon 1, Dominator en Masters of Hardcore. Tegenwoordig wordt zij zelf “Goddes of Hardcore” genoemd. Sinds 2012 heeft zij 7 officiële singles uitgebracht met als laatste plaat “Temper” (hieronder te beluisteren). In 2018 staat zij voor het vierde jaar op rij in DJ Mag top 100, ditmaal op nummer #65.

Miss K8 boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Miss K8 boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Miss K8. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Miss K8

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Miss K8, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Miss K8

Video's van Miss K8

Temper
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Miss K8 opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Miss K8 opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.