Angerfist

Angerfist boeken

Angerfist boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Angerfist

Masseling was al vanaf zijn 16e bezig met het maken van hardcore. Hij was elke dag druk bezig met het maken van plaatjes. Hij begon zijn carrière in 2001, nadat hij een demo naar DJ Buzz Fuzz, directeur van BZRK Records verstuurde. Buzz vond de tape goed en contracteerde Danny, die hierna zijn eerste EP onder de naam Menace II Society en Angerfist uitbracht. Masseling wist al snel enig respect af te dwingen in de nustyle gabberscene vanwege de agressieve muziek die hij maakte. Zijn stijl kenmerkt zich door harde bassdrums en felle doordreunende slagen die zelfs binnen de hardcore extreem zijn: duister doch toegankelijk. Hij heeft al enkele hardcore hits op zijn naam staan, waaronder: Criminally Insane, Raise Your Fist en The World Will Shiver. De dj gaat ook mee met de steeds wildere hardcore scene: zijn tracks worden door de jaren heen steeds sneller en nog harder. Tracks als Stainless Steel, The Fast Lane en Vato zijn zo al een stuk harder dan de eerdere nummers Fuck Off en Maniac Killa. Angerfist is zo ook steeds bekender geworden en ook de vraag naar zijn muziek groeit. Mede hierdoor mocht hij The Anthem (het themalied) maken voor Masters of Hardcore. Met het nummer “The World will Shiver” had hij vrij veel impact in de Hardcore-scene. Danny Masseling heeft ook al op vele grote feesten en concerten opgetreden. Zoals: Sensation Black, Qlimax, Thunderdome, Defqon.1, Mysteryland, Dominator en Masters of Hardcore evenementen. Tijdens de live-acts van Angerfist zijn vaak videobeelden te zien. Hij treed ook vaak met zijn vrienden op. Angerfist treedt, net als Goalie Jason, regelmatig op met ijshockeymaskers. Deze witte maskers zijn afgeleid van de horrorfilm Friday the 13th, waarin moordenaar Jason Voorhees een ijsmasker droeg. De samples uit de liedjes van Angerfist komen o.a. uit stukjes rap van Eminem, kleine stukjes van anime films, films als The Rock, Goodfellas en Full Metal Jacket en de horror-film Underworld. Deze samples uit Underworld worden gebruikt in het nummer Broken Chain dat samen met Crucifier is gemaakt. Ook het nummer Take U Back is een voorbeeld hiervan: Angerfist haalde het zinnetje “We’re here to take u back with us” uit een al 20 jaar oude anime film genaamd Akira.

Angerfist boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Angerfist boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Angerfist. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Angerfist

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Angerfist, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Angerfist

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Angerfist opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Angerfist opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.