Noize Suppressor

Noize Suppressor boeken

Noize Suppressor boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Noize Suppressor

Noize Suppressor is een Italiaanse hardcore-(live)act. Het bestaat op dit moment uit Alessandro Dilillo (DJ Bike) en Stefano Soprani (DJ Dek). Naast hardcore produceert Noize Suppressor ook darkcore en industrial hardcore. De act is ontstaan nadat men in 1996 een demo opname naar D-Boy Records hadden gestuurd, deze tape was ontvangen door Ronnie Lee.

Wilt u Noize Suppressor boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Noize Suppressor. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Noize Suppressor

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Noize Suppressor, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Noize Suppressor

Fingerz
Nobody likes
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Noize Suppressor opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Noize Suppressor opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.