Wildstylez

Wildstylez boeken

Wildstylez boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Wildstylez

Wildstylez is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle-dj en -producer Joram Metekohy. Deze populaire Dj en producer Wildstylez maakt voornamelijk muziek onder eigen naam, maar is tevens lid van de hardstyle-projecten Seizure, The Outsiders, Alpha² en Project One.

Wildstylez maakte het anthem (No Time to Waste) voor Defqon.1 2010. Andere bekende platen zijn onder andere KYHU (Keep Your Head Up), Muzic or Noize, Pleasure en The Phantom Beat.

Zijn bekendste plaat op dit moment is Year Of Summer, een samenwerking met Niels Geusebroek, waarmee hij bekend werd bij het niet-Hardstyle publiek.

Op 20 januari 2013 ontving Wildstylez als eerste hardstyle-artiest ooit een gouden plaat voor Year of Summer[1]. Deze track is tevens de eerste hardstyletrack ooit in de Nederlandse top 40.

Andere bekende nummers van dit moment zijn World Of Madness en Lose My Mind.

Wildstylez boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Wildstylez boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wildstylez. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Wildstylez

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wildstylez, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Wildstylez

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wildstylez opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wildstylez opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.